Skip links


Date:
2 اسفند 1397

زیره دانه‌ای معطر و ضدنفخ است که در آشپزی و پزشکی کاربرد دارد و در دو نوع زیره سبز (با نام علمی: Cuminum cyminum) و زیره سیاه (با نام علمی: Carum carvil) وجود دارد که دومی به «زیره ایرانی» معروف است.

دانه‌های زیره با چوب، کوبیده می‌شود. این دانه به صورت خودرو در افغانستان، ایران، ازبکستان، تاجیکستان، ترکیه، مراکش، مصر، هند، کوبا، سوریه، مکزیک و شیلی رشد می‌کند. این دانه در فلسطین به صورت خودرو رشد نمی‌کند اما در زمان گذشته در آنجا کشت می‌گردید.

بسته بندی شده در ایران
شرکت آریا کرخه زرین
اولین دارنده گواهینامه بین المللی انگلستان در صنعت ادویه ایران.
شرایط نگهداری:
درجای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.
تاریخ انقضاء: 2 سال پس از تولید

وزن : 20 گرم