Skip links


Date:
2 اسفند 1397

نشاسته پودری سفید، نرم و بی مزه است که توسط تمام گیاهان سبز تولید می‌شود و از نظر شیمیایی ترکیب آلی پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌های نامحلول در آب سرد، الکل یا سایر حلال هاست. این ماده به‌طور گسترده در خوراک انسان، سایر حیوانات و در صنعت کاربرد دارد. از لحاظ زیست‌شیمی نشاسته یک پلی ساکارید متشکل از دو نوع بسپار کربوهیدرات به نام آمیلوز و آمیلوپکتین (چندقندی‌ها) است. مونومر های این پلی ساکارید واحدهای گلوکز هستند که با تشکیل پیوندهای آلفا ۱ و ۴ بهم اتصال می یابند.

بسته بندی شده در ایران
شرکت آریا کرخه زرین
اولین دارنده گواهینامه بین المللی انگلستان در صنعت ادویه ایران.
شرایط نگهداری:
درجای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.
تاریخ انقضاء: 2 سال پس از تولید

وزن : 50 گرم